A propos

Bonjour à tout(e)s,

et surtout bienvenue sur mon blog.

Je me présente, je m’appelle Sarah et j’ai 28 ans. Je viens tout juste de finir mes études pour intégrer la « vraie vie ».

Je suis passionnée de mode, tricot, j’aime découvrir les cuisines de tous les continents, voyager et ma plus grande fierté est ma famille. Je suis également croyante et très fière de mon église Hillsong.

Ce blog a pour but de simplement vous faire partager mes découvertes, mes coups de cœur, mes passions, des « tenues du jour » et un peu, beaucoup, mon petit monde.

Chaque jour mériterai de vous rendre heureux alors sur ce blog nous ne ferons que positiver et partager un peu de joie et de bonne humeur.

J’espère que cela vous plaira.

N’hésitez pas à aller découvrir mon compte Instagram en lien sur mon blog (à droite).

Bonne visite.

 

Hi everyone,

and welcome on my blog.

I’m Sarah, 24. I’ve just finished my studies to go in the « real life ».

My passions are fashion, knit, I love discovering the food from every continent, travel and my biggest pride is my family. I believe in God and I’m proud of my church Hillsong.

The goal of this blog is just to share with you my discoveries, my favorites, my passions, some « looks of the day » and a little, a lot, my little world.

Each day deserves to make you happy, so on that blog we’ll just stay positive and share a little joy and good mood.

I hope you’ll enjoy.

Do not hesitate to discover my Instagram account (link to the right).

Well check out.

Sarah.

*I’m french, so please forgive my mistakes.

16 réflexions sur “A propos

  1. I’m developing a new website – called HomeyCook briefly « We believe that explore local food is more than get to a local restaurant, we believe you get to know it better cooking with a loca people »
    That is what we want to do with Homeycook, create a website where local people will open their kitchen to receive travelers all around the world to teach them how to cook a local meal.
    Do you know anyone who likes to cook and might be open to receive people at his kitchen? The person can work with their own schedule and it is not professional work he just need to be open minded.

    http://www.facebook.com/homeycook

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